Autor:

Salát s pražmou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Pražma
filety
4 ks
Hrubá sůl  
Pepř mletý
na rybu a do salátu
 
Olivový olej
+ na pánev
4 lžíce
Máslo 1 lžíce
Rajčata 500 g
Fenykl
kořen + nať
1 ks
Citron 1 ks
Pažitka  
Sůl  
Salát s pražmou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pražmy osolte, opepřete a orestujte – nejprve stranou, na které je kůže – na olivovém oleji dozlatova z obou stran. Lehce přitom prsty přidržte filet, aby se maso nezkroutilo a kůže se vypekla dokřupava. Nakonec přidejte trošku másla a nechte rozpustit.
Rajčata nakrájejte na menší kousky, fenykl na plátky a nasekejte pažitku. Promíchejte ve větší míse společně s olivovým olejem, kůrou a šťávou z citronu, solí a pepřem. Vše naservírujte na talíře a podávejte s bílým suchým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Salát s pražmou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web