Autor:

Salát s pražmou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Pražma
filety
4 ks
Hrubá sůl  
Pepř mletý
na rybu a do salátu
 
Olivový olej
+ na pánev
4 lžíce
Máslo 1 lžíce
Rajčata 500 g
Fenykl
kořen + nať
1 ks
Citron 1 ks
Pažitka  
Sůl  
Salát s pražmou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety pražmy osolte, opepřete a orestujte – nejprve stranou, na které je kůže – na olivovém oleji dozlatova z obou stran. Lehce přitom prsty přidržte filet, aby se maso nezkroutilo a kůže se vypekla dokřupava. Nakonec přidejte trošku másla a nechte rozpustit.
Rajčata nakrájejte na menší kousky, fenykl na plátky a nasekejte pažitku. Promíchejte ve větší míse společně s olivovým olejem, kůrou a šťávou z citronu, solí a pepřem. Vše naservírujte na talíře a podávejte s bílým suchým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Salát s pražmou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web