Salát s avokádem k cizrně

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks avokádo
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks okurka
    • sůl
    • bazalka čerstvá nebo sušená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Avokádo podélně pomocí nože rozpůlíme, vyjmeme pecku, lžící nebo lžičkou vydlabeme - zůstane slupka a tu vyhodíme.
2
Rozmačkáme dužninu avokáda, přidáme nadrobno rozkrájená rajčata a najemno nastrouhanou okurku. Osolíme a přidáme bazalku. Toť vše.
3
Je to velmi osvěžující a hodí se to např. k cizrnovým karbanátkům.

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    16. 11. 2006 13:23

    Prostě něco užasnýho,zkouším dost receptů a dnes poprvé píši komentář,prostě super vyzkoušejte!

  • wlastislawa
    wlastislawa |

    16. 11. 2006 10:39

    Tu slupku je škoda jen tak vyhodit - je vynikající na zjemnění kůže na loktech - prostě si na každý loket připlácnete jednu půlku slupky a připevníte pružným obimadlem nebo návlekem z ustřižené ponožky - a za 2 hodiny máte lokty jak miminko :)