Autor:

Salát s amurem a kuskusem

Střední
Ingredience
Amur
pečený - bez kůže
600 g
Kuskus 200 g
Sušené švestky 8 ks
Rozinky 2 lžíce
Mandlové lupínky - loupané 2 lžíce
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Balzamikový ocet 4 lžíce
Jarní cibulka
s natí
1 ks
Salátové listy 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Kuskus uvaříme dle návodu-aby byl sypký. Upečenou rybu zbavíme kostí a rozebereme na kousky. Švestky, rozinky pokrájíme a spolu s lupínky mandlí krátce orestujeme na středně rozehřátém oleji. Směs podlijeme octem, prohřejeme a přidáme do kuskusu s drobně krájenou cibulkou, osolíme a opepříme. Na závěr ještě vmícháme maso z amura a podáváme na listech očištěného salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Salát s amurem a kuskusem

Komentáře

  1. ladka stafl   31.05.2010 | 10:43 | reagovat | závadný

    Jé, tohle mi uniklo, kuskus a opět rybička - skvělý nápad, o sušených švestičkách ani nemluvím....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web