Salát s amurem a kuskusem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g amur pečený - bez kůže
    • 200
      g kuskus
    • 8
      ks sušené švestky
    • 2
      lžíce rozinky
    • 2
      lžíce mandlové lupínky - loupané
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce balzamikový ocet
    • 1
      ks jarní cibulka s natí
    • 4
      ks salátové listy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuskus uvaříme dle návodu-aby byl sypký. Upečenou rybu zbavíme kostí a rozebereme na kousky. Švestky, rozinky pokrájíme a spolu s lupínky mandlí krátce orestujeme na středně rozehřátém oleji. Směs podlijeme octem, prohřejeme a přidáme do kuskusu s drobně krájenou cibulkou, osolíme a opepříme. Na závěr ještě vmícháme maso z amura a podáváme na listech očištěného salátu.

Komentáře k receptu

  • ladka stafl
    ladka stafl |

    31. 5. 2010 10:43

    Jé, tohle mi uniklo, kuskus a opět rybička - skvělý nápad, o sušených švestičkách ani nemluvím....