Salát norské hospodyňky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g krevety mražené
    • 100
      g sterilovaný hrášek
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks vejce
    • 3
      lžíce majonéza
    • 3
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžíce petrželka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krevety uvaříme a v misce promícháme s hráškem, najemno nasekanou okurkou a cibulkou. Vmícháme majonézu, kysanou smetanu a okořeníme bílým pepřem. Vejce uvařená natvrdo nadrobno pokrájíme. Každou porci salátu posypeme kousky vejce a sekanou petželkou. Podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.