Salát k večeři s marinovaným masem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřové maso
    • 1
      ks vejce
    • grilovací koření
    • 2
      lžíce med
    • solamyl (bramborový škrob)
    • worcestrová omáčka
    • 2
      ks rajčata velká
    • 0,5
      ks okurka
    • paprika
    • salátové listy několik

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve si naložte maso: smíchejte vepřové, vejce, sůl, grilovací, případně jiné oblíbené koření, med, omáčky a solamylu tolik, aby vznikla hmota nalepená na mase bez přebytečných tekutin.
2
Pak připravte salát. Maso osmažte, vytvoří se na něm lahodný obal a hned po dosmažení přidejte maso do salátu a promíchejte. Vše se výborně spojí.
3
Podáváme s bagetou a dobré je do salátu na talíři přimíchat i majonézu s kečupem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.