Salát hubnoucí manažerky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
15 minut
2
porce
neuvedeno
autor: MartinV

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks jablka červená
    • čínské zelí malé, vrchní třetina
    • 0,3
      ks celer
    • 1
      lžíce balzamikový ocet
    • 2
      lžíce olivový olej panenský
    • 3
      lžíce voda
    • 1
      špetka mořská sůl malá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka nakrájíme na kostičky. Horní zelenou část čínského zelí promyjeme a nakrájíme na odpovídající kousky. Celer jemně nastrouháme, vše promícháme v míse. Přidáme zbytek surovin a opět promícháme. Necháme odstát přes noc, salát získá vynikající příchuť po oříškách a je krásně barevný. Důležité je použít opravdu kvalitní ocet i olej.
2
Tip: místo soli použijeme Nori mořské řasy, nebo přidáme pár kapek oleje z vlašských ořechů.

Komentáře k receptu

  • MartinV
    MartinV |

    4. 3. 2008 11:25

    Věro, tak to již můj skromný příspěvek splnil účel. Ať se daří ...

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    19. 2. 2008 11:18

    Martine Vy dovedede potěšit :-)) jen jsem přečetla Váš recept a už mám lepší náladu a to jsem ho ještě neochutnala.. :-)) Díky předem (i zadem :-))