Autor:

Salámová čína

Střední
Ingredience
Měkký salám  
Solamyl (bramborový škrob) 3 lžička
Vejce 1 ks
Kari  
Olej  
Pórek  
Kedlubna  
Kapie  
Čínské zelí  
Zálivka
Sojová omáčka  
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Cukr 1 lžička
Víno
červené nebo bílé
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Salám, 1 lžičku solamylu, vejce, kari smicháme a orestujeme na pánvi, pak nakrájíme pórek a kedlubnu na plátky, ostatní zeleninu jak chcete. Veškerou zeleninu přidáme k salámu a podusíme, nakonec přilijeme zálivku a opět podusíme 5 minut. Podáváme s rýží či bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Salámová čína

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web