Autor:

Salamis

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej 4 lžíce
Petželka  
Pažitka  
Šalvěj  
Citronová šťáva 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Okurka 250 g
Rajčata 250 g
Paprika 2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nakrájíme, česnek utřeme, filé osolíme a na oleji osmažíme po všech stranách. Okořeníme, přidáme citronovou šťávu a zalijeme vínem. Dusíme.

Na oleji osmažíme zbylou zeleninu, osolíme a opepříme. Když je zelenina měkká, vložíme ji na rybí plátky a chvíli společně podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Salamis

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web