Autor:

Salamis

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej 4 lžíce
Petželka  
Pažitka  
Šalvěj  
Citronová šťáva 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Okurka 250 g
Rajčata 250 g
Paprika 2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nakrájíme, česnek utřeme, filé osolíme a na oleji osmažíme po všech stranách. Okořeníme, přidáme citronovou šťávu a zalijeme vínem. Dusíme.

Na oleji osmažíme zbylou zeleninu, osolíme a opepříme. Když je zelenina měkká, vložíme ji na rybí plátky a chvíli společně podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Salamis

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web