Autor:

Salamis

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej 4 lžíce
Petželka  
Pažitka  
Šalvěj  
Citronová šťáva 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Okurka 250 g
Rajčata 250 g
Paprika 2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nakrájíme, česnek utřeme, filé osolíme a na oleji osmažíme po všech stranách. Okořeníme, přidáme citronovou šťávu a zalijeme vínem. Dusíme.

Na oleji osmažíme zbylou zeleninu, osolíme a opepříme. Když je zelenina měkká, vložíme ji na rybí plátky a chvíli společně podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Salamis

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web