Autor:

Salamis

Střední
Ingredience
Rybí file 4 ks
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Rostlinný olej 4 lžíce
Petželka  
Pažitka  
Šalvěj  
Citronová šťáva 2 lžíce
Bílé víno 1 sklenice
Okurka 250 g
Rajčata 250 g
Paprika 2 ks
Pepř mletý 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibuli nakrájíme, česnek utřeme, filé osolíme a na oleji osmažíme po všech stranách. Okořeníme, přidáme citronovou šťávu a zalijeme vínem. Dusíme.

Na oleji osmažíme zbylou zeleninu, osolíme a opepříme. Když je zelenina měkká, vložíme ji na rybí plátky a chvíli společně podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Salamis

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web