Salamandr

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g český salám nebo jakýkoli jiný
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 1
      dl kečup - jemný
    • 4
      stroužek česnek
    • 6
      ks houska pepřbulka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Český salám, sýr, lečo (ze sklenice dáme na síto odkapat) vše umeleme na masovém strojku. Přidáme kečup, utřený česnek a pepř. Utvoříme hmotu a klademe na rozkrojenou půlku bulky. Nastrouhaný sýr navršíme na bulku a dáme zapéci do mikrovlnky, či do elektrické trouby. Po zapečení bulku ozdobíme nakrájenou paprikou, či rajčetem. Já používám zavařenou kapii.
2
Dobré pro návštěvu, či malou párty.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • zbyna
    zbyna |

    17. 1. 2013 20:22

    V m :-) ladi jsem na to ujizdel

  • Ivana
    Ivana |

    29. 2. 2012 12:14

    Přesně tento recept jsem shaněla.Kdysi to dělali u nás v občerstvení a bylo to supr.Jen to mazali na veku.Vyzkoušela jsem to,návštěva byla nadšená,hned chtěli recept.

  • Radek z moravy
    Radek z moravy |

    20. 10. 2011 06:37

    Že co je to bulka,dorý poser :-D Zkoušel sem to a je to fakt žůžo.Taky sem si to dával v jdnou stánku ;-)

  • Gabriela
    Gabriela |

    13. 12. 2005 12:57

    Anonyme : Bulka = houska. Je to uvedeno i v ingrediencích.

  • Anonym
    Anonym |

    6. 12. 2005 19:28

    Co je to bulka?

  • beata paszová
    beata paszová |

    6. 12. 2005 14:01

    Paní Anno.Moc děkuji za tento recept.Jako dítě školou povinné jsme si to z holkama dávalí v jednom bufetu a dodnes na to vzpomínám.Konečně si to můžu udělat sama.