Autor:

Salamandr

Snadné
Ingredience
Český salám
nebo jakýkoli jiný
150 g
Tvrdý sýr 100 g
Zeleninové lečo 1 sklenice
Kečup - jemný 1 dl
Česnek 4 stroužek
Houska
pepřbulka
6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Český salám, sýr, lečo (ze sklenice dáme na síto odkapat) vše umeleme na masovém strojku. Přidáme kečup, utřený česnek a pepř. Utvoříme hmotu a klademe na rozkrojenou půlku bulky. Nastrouhaný sýr navršíme na bulku a dáme zapéci do mikrovlnky, či do elektrické trouby. Po zapečení bulku ozdobíme nakrájenou paprikou, či rajčetem. Já používám zavařenou kapii.

Dobré pro návštěvu, či malou párty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Salamandr

Komentáře

  1. Ivana   29.02.2012 | 12:14 | reagovat |

    Přesně tento recept jsem shaněla.Kdysi to dělali u nás v občerstvení a bylo to supr.Jen to mazali na veku.Vyzkoušela jsem to,návštěva byla nadšená,hned chtěli recept.

  2. Gabriela   13.12.2005 | 12:57 | reagovat |

    Anonyme : Bulka = houska. Je to uvedeno i v ingrediencích.

  3. Anonym   06.12.2005 | 19:28 | reagovat |

    Co je to bulka?

    1. Radek z moravy   20.10.2011 | 6:37 | reagovat |

      Že co je to bulka,dorý poser :-D Zkoušel sem to a je to fakt žůžo.Taky sem si to dával v jdnou stánku ;-)

  4. beata paszová   06.12.2005 | 14:01 | reagovat |

    Paní Anno.Moc děkuji za tento recept.Jako dítě školou povinné jsme si to z holkama dávalí v jednom bufetu a dodnes na to vzpomínám.Konečně si to můžu udělat sama.

    1. zbyna   17.01.2013 | 20:22 | reagovat |

      V m :-) ladi jsem na to ujizdel

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web