Autor:

Sakra kuře

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Hořčice 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Paprika 1 lžíce
Voda  
Olej  
Česnek  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře naporcujeme a osolíme, dáme do hrnce a uděláme si zálivku. Do většího hrnku dáme 3/4 vody a zbytek oleje, přídáme hořčici, kečup, pepř, prolisovaný česnek (každý tolik kolik má rád). Vše promícháme a nalijeme na kuře. Pak nakrájíme cibuli a poklademe navrch, zavřeme pokličkou a necháme do druhého dne proležet. Pak pečeme obvyklým způsobem a podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Sakra kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web