Saganaki s krevetami a sýrem Feta

75 minut PT0H75M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Krevety
velké
1 kg
Sýr feta 300 g
Sekaná rajčata 3/4 šálek
Rajský protlak 3/4 šálek
Extra panenský olivový olej
použijte Extra panenský olivový olej Minerva
1 šálek
Cibule 1 ks
Pepř mletý 1 lžička
Petrželka 1 šálek
Saganaki s krevetami a sýrem Feta

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Krevety zbavíme skořápky, aby nám zůstala hlava i ocas neporušený a položíme na plech do trouby.
Na pánvi osmahneme na olivovém oleji cibuli a nakrájená rajčata, poté přidáme rajčatový protlak. Přidáme sůl, pepř a počkáme, než se omáčka zredukuje zhruba na ¼.
Zredukovanou omáčku nalejeme na krevety na plechu. Mezi krevety umístíme najemno nakrájený sýr Feta. Plech zakryjeme a pečeme v troubě při 200°C asi 45 minut.
Saganaki s krevetami podáváme posypané petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Saganaki s krevetami a sýrem Feta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web