Autor:

Sabdží

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Cibule
1-2
2 ks
Česnek
Dle chuti
 stroužek
Mrkev 4 ks
Rajčata 4 ks
Brambory 1 kg
Pórek  
Květák  
Arašídy
Mleté, nebo kešu
200 g
Koření - Garam masala  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Osmahneme cibuli nakrájenou na proužky, nakonec krátce osmahneme i nadrobno pokrájený česnek. Jeho množství je ovlivněno hlavně tím, jak moc ho máte rádi - správně by ho mělo být hodně (třeba 4 velké stroužky).

Pak přidáme koření garam masala - opět podle chuti, klidně jednu polévkovou lžíci (nebo napoprvé méně), zamícháme, přidáme nadrobno podrcené arašídy a nakrájenou zeleninu, osolíme a dusíme. Místo soli můžeme ochutit i sojovou omáčkou.

Podává se s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Sabdží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web