Rýžová večeře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: MishaAtherton

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 175
      g rýže
    • 2
      ks chilli papričky 1-2
    • 175
      g mražený hrášek
    • rostlinný olej
    • máslo
    • 100
      g kukuřice může být i plechovka
    • 175
      g rajčata maličká
    • 225
      g krevety
    • koriandr hrstka lístků

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchneme rýži vodou a dáme do hrnce. Zalijeme zhruba 350 ml vody a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a vaříme tak 12 minut. Slijeme vodu a dáme si rýži stranou. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem, chilli papričkami na kousky nakrájené, vypeckované a vaříme tak minutu.
2
Přidáme rýži, hrášek a kukuřici a vaříme 8 min., postupně promícháme. Přidáme si na polovičky nakrájená sladká rajčata, krevety a vaříme další 2-3 min., dokud se nám zelenina neuvaří a krevety nejsou horké. Ozdobíme koriandrovými lístky a podáváme s křupavým chlebem.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.