Autor:

Rýžová směs

Střední
Ingredience
Dlouhozrnná rýže
(ve varných sáčcích)
1 balíček
Mražená kukuřice  
Žampiony  
Anglická slanina  
Provensálské koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli papričky
drobná kolečka
 
Sýr
nastrouhaný
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže, Ze zeleniny

Rýži uvaříme, vyndáme z hrnce a necháme vychladnout.

Mezitím rozehřejeme na pánvi máslo (nejlépe jihočeské) a přidáme kukuřici, kterou v průběhu úpravy na pánvi podlejeme trochou vody (to aby nebyla moc vysušená). Přidáme na kousky nakrájené žampiony a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Okořeníme.

Osobně dávám přednost spíše bylinkám jako je bazalka nebo provensálské koření. Sůl a pepř přidávám umírněně. Nakonec přidejte chilli papričku.

Smíchejte s rýží a posypte najemno nastrouhaným sýrem (stačí sýr úplně obyčejný).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 1x)
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Rýžová směs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web