Autor:

Rýžová kaše s čokoládou

Snadné
Ingredience
Rýže 250 g
Sůl 1 špetka
Mléko 2 dl
Čokoláda
(Strouhaná)
50 dl
Cukr 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Přebranou a propláchnutou rýži zalijeme dostatečným množstvým vody a vaříme. Po vyvaření vody přidáme mléko a za stálého míchání vaříme doměkka. Kaši rozdělíme na talíře, přidáme vločky másla, posypeme strouhanou čokoládou a cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Domácí těstoviny Domácí těstoviny rychle a jednoduše Články z

Komentáře k receptu: Rýžová kaše s čokoládou

Komentáře

  1. werr   24.01.2015 | 19:25 | reagovat |

    Prosím, jakou čokoládou a v jakem poměru s cukrem posypavate kaši? :-\ :-))

  2. MartinV   22.02.2007 | 19:51 | reagovat |

    Ideální je rýže Arborio. Používá se zejména na rizota. Je zcela bílá, kulatá, po uvaření lepivá. Pozor, před vařením ji důkladně propláchněte v sítu, dokud bude pouštět bílý škrob.Lze ji vařit i na vodě, po uvaření vmíchat 1 PL sójového mléka v prášku, a dál cokoliv dle chuti (med, kakao, čokoláda, marmeláda, ...)

  3. Jana   04.01.2007 | 18:20 | reagovat |

    Na to používáte obyčejnou rýži?

  4. Zdenda Kan   29.09.2006 | 16:33 | reagovat |

    Pohádka mládí. Super.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web