Autor:

Rýže a la paella

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo 200 g rybího filé a plodů moře či jen krevet)
2 ks
Rýže 150 g
Šalotka  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Šalotku zpěníme na oleji, přidáme kuře nakrájené na kousky (nebo filé a plody moře či krevety), opečeme, přidáme bílé víno, lehce opepříme, zasypeme nevařenou rýží, zalejeme vodou a event. trochou bílého vína a dusíme, dokud se voda neodpaří. Pak necháme zakryté pokličkou, dokud rýže zcela nezměkne.

Podáváme s dobrým suchým bílým vínem a event. s francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Rýže a la paella

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web