Rýže a la paella

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso prsa (nebo 200 g rybího filé a plodů moře či jen krevet)
    • 150
      g rýže
    • šalotka
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotku zpěníme na oleji, přidáme kuře nakrájené na kousky (nebo filé a plody moře či krevety), opečeme, přidáme bílé víno, lehce opepříme, zasypeme nevařenou rýží, zalejeme vodou a event. trochou bílého vína a dusíme, dokud se voda neodpaří. Pak necháme zakryté pokličkou, dokud rýže zcela nezměkne.
2
Podáváme s dobrým suchým bílým vínem a event. s francouzskou bagetou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.