Autor:

Rýže a la paella

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo 200 g rybího filé a plodů moře či jen krevet)
2 ks
Rýže 150 g
Šalotka  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Šalotku zpěníme na oleji, přidáme kuře nakrájené na kousky (nebo filé a plody moře či krevety), opečeme, přidáme bílé víno, lehce opepříme, zasypeme nevařenou rýží, zalejeme vodou a event. trochou bílého vína a dusíme, dokud se voda neodpaří. Pak necháme zakryté pokličkou, dokud rýže zcela nezměkne.

Podáváme s dobrým suchým bílým vínem a event. s francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Rýže a la paella

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web