Rychlý zavináčový salát

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks zavináče (kyselé ryby)
    • 1
      sklenice čalamáda (kyselá zelenina)
    • 50
      g majonéza
    • 2
      lžíce nakládaná kukuřice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zavináče nakrájíme na malé proužky a smícháme se zeleninou, případně můžeme ještě nadrobno přikrájet trochu cibule zpod zavináčů. Zalijeme majonézou a promícháme.
2
Docela záleží na tom, abysme použili právě tu Čalamádu (zelí, cibule, mrkev v kořeněném nálevu).
3
Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu

  • Iva Pěnkavová
    Iva Pěnkavová |

    9. 2. 2009 11:20

    Vynikající a přitom tak jednoduché, koněčně jsme si pošmákli na pravém rybím salátě , čalamádu jsem nesehnala , dala jsem klasickou sterilovanou zeleninu, kukuřici jsem vynechala , ač ji mám jinak ráda , do tohohle mi moc nešla , ale to už je na chuti každého , každopádně dávám velkou 1*!

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    3. 2. 2009 16:20

    tento salát dělám také.Rybí salát máme rádi a v kupovaném člověk najde lecos,ale málokdy kusy ryby bez kůže.

  • František Jebavý
    František Jebavý |

    3. 2. 2009 15:09

    Ten byl tak rychle zavinutej a sez.... ,ze jsem se sam nestacil divit....