Autor:

Rychlý zavináčový salát

Snadné
Ingredience
Zavináče
(kyselé ryby)
2 ks
Čalamáda
(kyselá zelenina)
1 sklenice
Majonéza 50 g
Nakládaná kukuřice 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Zavináče nakrájíme na malé proužky a smícháme se zeleninou, případně můžeme ještě nadrobno přikrájet trochu cibule zpod zavináčů. Zalijeme majonézou a promícháme.

Docela záleží na tom, abysme použili právě tu Čalamádu (zelí, cibule, mrkev v kořeněném nálevu).

Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rychlý zavináčový salát

Komentáře

  1. Iva Pěnkavová   09.02.2009 | 11:20 | reagovat | závadný

    Vynikající a přitom tak jednoduché, koněčně jsme si pošmákli na pravém rybím salátě , čalamádu jsem nesehnala , dala jsem klasickou sterilovanou zeleninu, kukuřici jsem vynechala , ač ji mám jinak ráda , do tohohle mi moc nešla , ale to už je na chuti každého , každopádně dávám velkou 1*!

  2. Marie Šindelová   03.02.2009 | 16:20 | reagovat | závadný

    tento salát dělám také.Rybí salát máme rádi a v kupovaném člověk najde lecos,ale málokdy kusy ryby bez kůže.

  3. František Jebavý   03.02.2009 | 15:09 | reagovat | závadný

    Ten byl tak rychle zavinutej a sez.... ,ze jsem se sam nestacil divit....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web