Rychlý štrůdl pro mlsouny

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks listové těsto
    • anglická slanina
    • šunka
    • pórek
    • kečup - jemný
    • eidam sýr Nebo jiný (150-200 g)
    • zakysaná smetana
    • oregáno
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku, anglickou, posypeme oreganem a pórkem, nakrájeným nadrobno. Smícháme strouhaný tvrdý sýr se zakysanou smetanou a touto směsí potřeme plát. Vše smotáme, potřeme vajíčkem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
2
Ještě teplé krájíme jako klasický štrůdl.
Zařazení: Moučníky Záviny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.