Rychlý štrůdl pro mlsouny

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Anglická slanina  
Šunka  
Pórek  
Kečup - jemný  
Eidam sýr
Nebo jiný (150-200 g)
 
Zakysaná smetana  
Oregáno  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku, anglickou, posypeme oreganem a pórkem, nakrájeným nadrobno. Smícháme strouhaný tvrdý sýr se zakysanou smetanou a touto směsí potřeme plát. Vše smotáme, potřeme vajíčkem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Ještě teplé krájíme jako klasický štrůdl.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 1x)
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Rychlý štrůdl pro mlsouny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web