Autor:

Rychlý šoulet

Střední
Ingredience
Cibule 1/2 kg
Kroupy  hrst
Olej  
Hovězí maso 1/2 kg
Fazole
3 konzervy - sterilizované
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Konzervované fazole lehce propláchneme na cedníku. Na nakrájenou zpěněnou cibulku dáme osmahnout pokrájené hovězí, osolíme a opepříme. Dusíme asi 20 minut spolu s asi polovinou jedné konzervy fazolí. Pak přidáme zbytek fazolí a předem uvařené kroupy.

Vaříme pod pokličkou ještě asi 40 minut za občasného promíchání a je to. K šouletu se výborně jako příloha hodí (a obvykle také podává) bramborový kugel.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Rychlý šoulet

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web