Autor:

Rychlý šoulet

Střední
Ingredience
Cibule 1/2 kg
Kroupy  hrst
Olej  
Hovězí maso 1/2 kg
Fazole
3 konzervy - sterilizované
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Konzervované fazole lehce propláchneme na cedníku. Na nakrájenou zpěněnou cibulku dáme osmahnout pokrájené hovězí, osolíme a opepříme. Dusíme asi 20 minut spolu s asi polovinou jedné konzervy fazolí. Pak přidáme zbytek fazolí a předem uvařené kroupy.

Vaříme pod pokličkou ještě asi 40 minut za občasného promíchání a je to. K šouletu se výborně jako příloha hodí (a obvykle také podává) bramborový kugel.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Rychlý šoulet

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web