Rychlý šoulet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg cibule
    • kroupy
    • olej
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 100
      g fazole 3 konzervy - sterilizované

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Konzervované fazole lehce propláchneme na cedníku. Na nakrájenou zpěněnou cibulku dáme osmahnout pokrájené hovězí, osolíme a opepříme. Dusíme asi 20 minut spolu s asi polovinou jedné konzervy fazolí. Pak přidáme zbytek fazolí a předem uvařené kroupy.
2
Vaříme pod pokličkou ještě asi 40 minut za občasného promíchání a je to. K šouletu se výborně jako příloha hodí (a obvykle také podává) bramborový kugel.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.