Autor:

Rychlý sendvič s tuňákem

Snadné
Ingredience
Bageta
větší nebo toastový chleba
1 ks
Cibule
menší
1 ks
Tuňák
175-250g
1 plechovka
Sýr
Eidam nebo ementál nebo mozzarele
150 g
Majonéza 2 lžíce
Pepř mletý
na dochucení
1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Předehřejte troubu na 180 °C. Smíchejte vidličkou všechny ingredience ve vyšší misce. Pomažte bagetu nebo chléb silnější vrstvou směsi. Posypte sýrem. Pečte na plechu asi 10 minut, nebo až okraje chleba začnou hnědnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Rychlý sendvič s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web