Autor:

Rychlý sendvič s tuňákem

Snadné
Ingredience
Bageta
větší nebo toastový chleba
1 ks
Cibule
menší
1 ks
Tuňák
175-250g
1 plechovka
Sýr
Eidam nebo ementál nebo mozzarele
150 g
Majonéza 2 lžíce
Pepř mletý
na dochucení
1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Předehřejte troubu na 180 °C. Smíchejte vidličkou všechny ingredience ve vyšší misce. Pomažte bagetu nebo chléb silnější vrstvou směsi. Posypte sýrem. Pečte na plechu asi 10 minut, nebo až okraje chleba začnou hnědnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rychlý sendvič s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web