Rychlý Ceasar salát

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • ledový salát
    • sýr niva
    • parmazán
    • toastový chléb
    • francouzský dressing Spak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytý ledový salát lehce pokrájíme a v misce ho posypeme na kostičky pokrájenou Nivou (stačí tak 6-10 kostiček), lehce posypeme strouhaným parmazánem (může být i ten nejlevnější - např. Gran Moravia).
2
Toustový chléb nasucho opečeme (trouba, toustovač) a nakrájený klademe na salát.
3
Když vše doplníte dresingem (Spakův francouzský se mi osvědčil úplně nejvíc) máte hotovou lehkou večeři, jejíž příprava Vám nezabere víc než 10 minut. Další pečivo nepotřebujete.
4
Když máte větší kalorické nároky, není nic jednoduššího, než doplnit salát vařeným vejcem.

Komentáře k receptu

  • Ája
    Ája |

    17. 10. 2013 17:32

    Proti Gran Moravii nic nemám, ale kde je proboha to kuře? Ceasar salát jsou krutony, kuře, parmazán, dressing a ledový salát. Niva ani vejce, tam nemají co dělat...

  • Anonym
    Anonym |

    26. 2. 2008 23:17

    Ceasar salad s nivou a vejcem???

  • barča
    barča |

    29. 1. 2007 17:54

    Náhodou Grand Moravia vůbec není špatný, myslím, že do salátu bude úplně stačit. Jinak s tím pivem souhlasím.

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    29. 1. 2007 12:44

    Mne v nom chýba kuracie mäso. Nahradit Parmezán lacnou imitáciou mi pripadá ako nahradit Plzenské pivo slovenským.