Autor:

Rychlomňamka

Snadné
Ingredience
Česnek  
Cibule  
Pažitka  
Majoránka  
Chleba  
Strouhanka  
Kečup - jemný  
Tatarská omáčka  
Vejce  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Krajíčky chleba rozkrojíme napůl a z jedné strany pomažeme játrovou zavářkou (polotovar na játrové knedlíčky), do které jsme rozmíchali jedno vejce, trochu majoránky a lžičku strouhanky. Na rozpáleném oleji osmažíme nejdřív tu stranu chleba, která není pomazaná a obrátíme. Smažíme asi minutku, dáme na talíře.

Suchou stranu potřeme česnekem a na tu játrovou dáme trochu tatarky, kečupu a nadrobno pokrájenou cibulku, pažitku, pažitku anebo raději vše dohromady.

Úplně nejlepší je to ještě teplé, ale dá se to baštit i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlomňamka

Komentáře

  1. Jana Kutačová   14.05.2007 | 21:00 | reagovat |

    Napsala jsem dvakrát,že se to má posypat pažitkou,apžitkou,ale místo jedné pažitky tam měla být petrželka..Omlouvám se:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web