Autor:

Rychlomňamka

Snadné
Ingredience
Česnek  
Cibule  
Pažitka  
Majoránka  
Chleba  
Strouhanka  
Kečup - jemný  
Tatarská omáčka  
Vejce  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Krajíčky chleba rozkrojíme napůl a z jedné strany pomažeme játrovou zavářkou (polotovar na játrové knedlíčky), do které jsme rozmíchali jedno vejce, trochu majoránky a lžičku strouhanky. Na rozpáleném oleji osmažíme nejdřív tu stranu chleba, která není pomazaná a obrátíme. Smažíme asi minutku, dáme na talíře.

Suchou stranu potřeme česnekem a na tu játrovou dáme trochu tatarky, kečupu a nadrobno pokrájenou cibulku, pažitku, pažitku anebo raději vše dohromady.

Úplně nejlepší je to ještě teplé, ale dá se to baštit i studené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlomňamka

Komentáře

  1. Jana Kutačová   14.05.2007 | 21:00 | reagovat |

    Napsala jsem dvakrát,že se to má posypat pažitkou,apžitkou,ale místo jedné pažitky tam měla být petrželka..Omlouvám se:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web