Autor:

Rychlokvašky podle Monany

Střední
Nálev
Voda 3 l
Ocet
8 %
1 l
Cukr 280 g
Sůl 120 g
Sacharín
(Umělé sladidlo)
36 ks
Pepř celý
1/2 lžíce
 
Hořčičné semínko
1/2 lžíce
 
Hřebíček 2 ks
Bobkový list 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Okurky umyjeme a propícháme vidličkou, naskládáme do 5 litrové sklenice. Nálev svaříme. Okurky zalijeme vařicím nálevem. Zavřeme a necháme stát v pokojové teplotě 3-4 dny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlokvašky podle Monany

Komentáře

  1. Marie   15.07.2015 | 11:29 | reagovat |

    Do rychlokvašek se cukr ani dávat nemusí, ale taky ho tam trochu přidávám. Co tam ale nepatří určitě je sacharin. Ten se dává do nálevu na normální okurky, protože okurky pak zůstanou pevné a křupavé. Na proležení je lepší tak týden, tři dny je málo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web