Autor:

Rychlokvašky podle Monany

Střední
Nálev
Voda 3 l
Ocet
8 %
1 l
Cukr 280 g
Sůl 120 g
Sacharín
(Umělé sladidlo)
36 ks
Pepř celý
1/2 lžíce
 
Hořčičné semínko
1/2 lžíce
 
Hřebíček 2 ks
Bobkový list 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Okurky umyjeme a propícháme vidličkou, naskládáme do 5 litrové sklenice. Nálev svaříme. Okurky zalijeme vařicím nálevem. Zavřeme a necháme stát v pokojové teplotě 3-4 dny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rychlokvašky podle Monany

Komentáře

  1. Marie   15.07.2015 | 11:29 | reagovat | závadný

    Do rychlokvašek se cukr ani dávat nemusí, ale taky ho tam trochu přidávám. Co tam ale nepatří určitě je sacharin. Ten se dává do nálevu na normální okurky, protože okurky pak zůstanou pevné a křupavé. Na proležení je lepší tak týden, tři dny je málo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web