Autor:

Rychlokvašené zelí - už za tři dny!

Snadné
Ingredience
Bílé zelí 2 kg
Brambory 1 ks
Chleba
kůrka
1 ks
Sůl  
Kmín  
Pepř mletý  
Bobkový list  

Postup přípravy:

Zelí omyjeme a nakrouháme, na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, rozpůlený syrový brambor a navrch pěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí prosypeme solí, kmínem a pepřem. Nakonec přidáme bobkový list. Přelijeme převařenou vlažnou vodou, zakryjeme a necháme kvasit 3 dny.

Toto zelí je určeno k rychlé konzumaci.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Rychlokvašené zelí - už za tři dny!

Komentáře

  1. ladka stafl   31.05.2010 | 10:37 | reagovat |

    Jiříku, díkly za připomenutí - tohle dělala babička a bylo to vynikající, musím to oprášit :-)

  2. recepty 73   25.05.2010 | 13:41 | reagovat |

    Takto připravené zelí jsem jedl tepelně upravené na návštěvě.Bylo chuťově výborné...,nevím zda tím kvašením či tepelnou úpravou...,recept jsem si odnesl,budu muset vyzkoušet :-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web