Autor:

Rychlé rizoto se šunkou a zeleninou

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Rýže 1 balíček
Kari  
Cibule  
Šunka  
Kukuřice 1 plechovka
Masox  
Máslo  
Pepř mletý  
Sýr  
Zelenina
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Rýži s kari uvaříme obvyklým způsobem.
Mezitím osmahneme na pánvi na drobno nakrájenou cibuli, poté přidáme nakrájenou šunku a společně s cibulí osmažíme do křupava. Poté přimícháme zeleninu z plechovky a připravíme směs.
Do uvařené rýže přidáme připravenou směs, v malém množství vody rozpustíme slepičí bujón a přilijeme do rizota.
Podle chuti opepříme a posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.6 5 5 1
Vyrazte na podzimní piknik na kolech! Články z

Komentáře k receptu: Rychlé rizoto se šunkou a zeleninou

Komentáře

  1. ondra   21.10.2012 | 11:15 | reagovat |

    I já to zvládl a to jsem úúúúúplný začátečník ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  2. zdenka supolova   20.03.2009 | 13:23 | reagovat |

    Moc dobré a opravdu rychlé,doporučuji.

  3. vilda babič   20.03.2009 | 11:45 | reagovat |

    nebylo to špatné, jako nouzovka, rychlé

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web