Autor:

Rychlé pudinkové řezy

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Dětské piškoty 1 balíček
Mléko 0,8 l
Vanilkový pudink 2 balení
Cukr krupice
Kompotované ovoce
nebo čerstvé
 
Rychlé pudinkové řezy

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Polovinu listového těsta rozválíme na plech, poskládáme na něj piškoty a zalijeme vychladlým pudinkem. Na pudink naklademe ovoce a navrch položíme druhý plát rozváleného listového těsta.

Řezy dáme do předem vyhřáté trouby a chvilinku pečeme. Krájíme vyhlazené a nejlépe chutnají v horkých letních dnech.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 56 x
1-
4.75 56 5 1
Churros s kávovou čokoládou Kávové dobroty na nedělní odpoledne Články z

Komentáře k receptu: Rychlé pudinkové řezy

Komentáře

  1. Alice   06.07.2016 | 23:42 | reagovat |

    Nevim proc ale spodek zakusku jsem mela nedopeceny! :-( Prosim poredte kde delam chybu.Dekuji.Alice

  2. citronikhanci   28.02.2015 | 11:09 | reagovat |

    Tak včera vyzkoušeno jako narozeninový moučník a je to skvělé! Cukr jsem dala jen ten, co patří do pudinku podle návodu na sáčku, pekla jsem na pečícím papíru cca na 200 stupňů 25 - 30 minut dokud nebylo těsto na povrchu zlaté. Vychladit přes noc v lednici a bomba. Zařazuju do pravidelné kuchyně :).

  3. Andrea P   05.01.2015 | 13:17 | reagovat |

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  4. sarka rudlova   12.07.2013 | 21:07 | reagovat |

    Super řezy, na léto ideální :-) Dělala jsem s jahodami. Listového těsta jsem ale použila trochu víc, 1 balení mi nestačilo, a naopak jsem ubrala piškotů, těch jsem dala jen tak decentně. Pudink jsem nechala vychladit a byla to chyba - byl příliš hustý na to, aby šel "nalít", takže příště ho naliju alespoň vlažný anebo ho udělám méně hustý. Místo cukru (mimochodem, v ingrediencích není uvedeno množství cukru) jsem sladila stévií. Celkově jsem ale spokojená a určitě budu péct častěji :-)

  5. 3stanka   07.04.2013 | 14:13 | reagovat |

    vyzerá super sviežo preto ho chcem urobiť ale tiež som sa pozastavila na tom že pečieme chviličku ???? široký pojem .... niesom už začiatočník ale tato informácia je dôležitá , zvyčajne pečiem listkoé veci 18 až 20min ,tak že vyskušam a uvidím asi . a su tu kometáre že kto ho už robil a že bol vynikajuci atd.... nikto sa nezmienil že ako dlho sa piekol ? aspon som nenašla nič o tom škoda nerada experimentujem tak ked vysledok môžem pokaziť nezvratne ale to je len môj názor ;-)

1 2 3 4 ... 7 ... 10 ... 13 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web