Autor:

Rychlé pudinkové řezy

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Dětské piškoty 1 balíček
Mléko 0,8 l
Vanilkový pudink 2 balení
Cukr krupice
Kompotované ovoce
nebo čerstvé
 
Rychlé pudinkové řezy

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Polovinu listového těsta rozválíme na plech, poskládáme na něj piškoty a zalijeme vychladlým pudinkem. Na pudink naklademe ovoce a navrch položíme druhý plát rozváleného listového těsta.

Řezy dáme do předem vyhřáté trouby a chvilinku pečeme. Krájíme vyhlazené a nejlépe chutnají v horkých letních dnech.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 69 x
1-
4.75 69 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 69x)
Buchty jako od babičky krok za krokem Buchty jako od babičky krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rychlé pudinkové řezy

Komentáře

  1. Alice   06.07.2016 | 23:42 | reagovat | závadný

    Nevim proc ale spodek zakusku jsem mela nedopeceny! :-( Prosim poredte kde delam chybu.Dekuji.Alice

  2. citronikhanci   28.02.2015 | 11:09 | reagovat | závadný

    Tak včera vyzkoušeno jako narozeninový moučník a je to skvělé! Cukr jsem dala jen ten, co patří do pudinku podle návodu na sáčku, pekla jsem na pečícím papíru cca na 200 stupňů 25 - 30 minut dokud nebylo těsto na povrchu zlaté. Vychladit přes noc v lednici a bomba. Zařazuju do pravidelné kuchyně :).

  3. Andrea P   05.01.2015 | 13:17 | reagovat | závadný

    Vynikajici, nejlepsi vychlazene. Jednoznacne nelze jinak, nez doporucit. Do horkeho pudinku se muze pridat vavickovy tvaroh a dle potreby prisladit.

  4. sarka rudlova   12.07.2013 | 21:07 | reagovat | závadný

    Super řezy, na léto ideální :-) Dělala jsem s jahodami. Listového těsta jsem ale použila trochu víc, 1 balení mi nestačilo, a naopak jsem ubrala piškotů, těch jsem dala jen tak decentně. Pudink jsem nechala vychladit a byla to chyba - byl příliš hustý na to, aby šel "nalít", takže příště ho naliju alespoň vlažný anebo ho udělám méně hustý. Místo cukru (mimochodem, v ingrediencích není uvedeno množství cukru) jsem sladila stévií. Celkově jsem ale spokojená a určitě budu péct častěji :-)

  5. 3stanka   07.04.2013 | 14:13 | reagovat | závadný

    vyzerá super sviežo preto ho chcem urobiť ale tiež som sa pozastavila na tom že pečieme chviličku ???? široký pojem .... niesom už začiatočník ale tato informácia je dôležitá , zvyčajne pečiem listkoé veci 18 až 20min ,tak že vyskušam a uvidím asi . a su tu kometáre že kto ho už robil a že bol vynikajuci atd.... nikto sa nezmienil že ako dlho sa piekol ? aspon som nenašla nič o tom škoda nerada experimentujem tak ked vysledok môžem pokaziť nezvratne ale to je len môj názor ;-)

1 2 3 4 ... 7 ... 10 ... 13 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web