Autor:

Rychlé provensálské krkovičky

Střední
Ingredience
Rostlinný olej  
Provensálské bylinky  
Vepřová krkovice
jedna na osobu
 
Sůl
a pepř na dochucení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na větší pánev nalejeme olej tak, aby pokryl dno. Krkovičky rozklepeme na tak tenko, jak to jen jde. S obou stran posypeme hustě provensálským kořením, případně osolíme nebo opepříme. Pečeme 2 minuty na každé straně na hodně rozpálené pánvi.(Když po skončeném opékání masa výpek zasypeme trochou hladké mouky, přidáme trochu strudené vody a oříšek másla a necháme provařit, máme výbornou šťávu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Rychlé provensálské krkovičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web