Autor:

Rychlé provensálské krkovičky

Střední
Ingredience
Rostlinný olej  
Provensálské bylinky  
Vepřová krkovice
jedna na osobu
 
Sůl
a pepř na dochucení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na větší pánev nalejeme olej tak, aby pokryl dno. Krkovičky rozklepeme na tak tenko, jak to jen jde. S obou stran posypeme hustě provensálským kořením, případně osolíme nebo opepříme. Pečeme 2 minuty na každé straně na hodně rozpálené pánvi.(Když po skončeném opékání masa výpek zasypeme trochou hladké mouky, přidáme trochu strudené vody a oříšek másla a necháme provařit, máme výbornou šťávu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Rychlé provensálské krkovičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web