Rychlé pikantní ledvinky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • olej
    • chilli
    • sůl
    • 4
      ks vepřové ledvinky
    • šťáva citronová nebo limetková
    • mléko na odležení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ledvinky očistíme od tuků a močovodů, na okrajích nařízneme (jako roštěnky) a několikrát vypereme ve studené vodě. Pokud máme čas, dáme je, nejlépe přes noc, odležet do mléka, které vytáhne případnou pachuť masa. Před finální úpravou ledvinky znovu propereme, osušíme a vykoupeme ve směsi hořčice, oleje, citronové nebo limetkové šťávy a chilli a zprudka smažíme na teflonové pánvi. Před podáváním ještě zakápneme limetkou nebo citronem.
2
U nás se ujaly s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.