Autor:

Rychlé pikantní ledvinky

Střední
Ingredience
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Olej  
Chilli  
Sůl  
Vepřové ledvinky 4 ks
Šťáva
citronová nebo limetková
 
Mléko
na odležení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Ledvinky očistíme od tuků a močovodů, na okrajích nařízneme (jako roštěnky) a několikrát vypereme ve studené vodě. Pokud máme čas, dáme je, nejlépe přes noc, odležet do mléka, které vytáhne případnou pachuť masa. Před finální úpravou ledvinky znovu propereme, osušíme a vykoupeme ve směsi hořčice, oleje, citronové nebo limetkové šťávy a chilli a zprudka smažíme na teflonové pánvi. Před podáváním ještě zakápneme limetkou nebo citronem.

U nás se ujaly s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Rychlé pikantní ledvinky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web