Autor:

Rychlé lečo

Snadné
Ingredience
Zeleninová směs  
Drůbeží párky 4 ks
Máslo 50 g
Hladká mouka 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na másle zpěníme mouku a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji studenou vodou. Přisypeme zeleninovou směs na lečo a dáme povařit, dokud zelenina nezměkne, asi deset minut. Přidáme nakrájené párky, osolíme a opepříme.

Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Rychlé lečo

Komentáře

  1. Tereza J.   19.06.2008 | 11:45 | reagovat |

    Do leča by som zápražku nedávala.

  2. tajenka   19.06.2008 | 10:22 | reagovat |

    tak tohle mi opravdu sezmanu receptů, to bych nevymyslela a zkouším ze sebe udělat anonymku dle návodu ZK.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web