Rychlé fazole

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g fazole nebo žíhané
    • 200
      g anglická slanina 100-200
    • sůl
    • ocet dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole přes noc namočíme. Na druhý den uvaříme ve vodě doměkka, na závěr posolíme. Slaninu pokrájíme na kostky a opečeme na pánvi dokřupava. Uvařené fazole scedíme. Nasypeme do hlubokých talířů, posypeme opečenou slaninou a polijeme vyškvařeným sádlem. Nakonec vmícháme asi 1 lžíci octa (myšleno do jednoho talíře 1 lžíce octa).
2
Můžeme podávat s chlebem nebo jen tak.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.