Autor:

Rychlé bramboráky

Snadné
Ingredience
Brambory 500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Sýr  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánev nalijeme olej a dáme nastrouhané brambory, pořádně přitlačíme aby se brambory spojily, osolíme a opepříme. Bramborák otočíme, osolíme, opepříme, vymačkáme česnek a posypeme sýrem, případně poklademe šunkou. Hotovo:-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Rychlé bramboráky

Komentáře

  1. strucky   10.04.2013 | 18:49 | reagovat |

    Už jedině tímto způsobem dělám bramboráky a je to paráda. Není to tak zdlouhavé. "Těsto" se mi nerozdělilo ani když jsem to dělal ještě jako nezkušené tele poprvé. :-) Ještě na to při smažení po otočení kladu nahrubo nastrouhanou nivu a je to dobrůtka nejlepší - jen se to takhle před tím nesmí solit - jinak pepř a česnek samozřejmě jo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web