Rychlé bramboráky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • sýr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánev nalijeme olej a dáme nastrouhané brambory, pořádně přitlačíme aby se brambory spojily, osolíme a opepříme. Bramborák otočíme, osolíme, opepříme, vymačkáme česnek a posypeme sýrem, případně poklademe šunkou. Hotovo:-)
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • strucky
    strucky |

    10. 4. 2013 18:49

    Už jedině tímto způsobem dělám bramboráky a je to paráda. Není to tak zdlouhavé. "Těsto" se mi nerozdělilo ani když jsem to dělal ještě jako nezkušené tele poprvé. :-) Ještě na to při smažení po otočení kladu nahrubo nastrouhanou nivu a je to dobrůtka nejlepší - jen se to takhle před tím nesmí solit - jinak pepř a česnek samozřejmě jo.

  • Monika
    Monika |

    30. 7. 2012 19:58

    Zkoušela jsem dělat tyto bramborákxy, a když se to začalo smažit na pánvi těsto se rozdělilo a nešlo to opékat.Nakonec z bramboráku zbyla jenom kaše vyhozená v popelnici. :-(