Rychlá šumavská omáčka s párkem

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • zelená paprika
    • jemné párky
    • sádlo škvařené
    • cibule
    • chilli omáčka
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • podravka nebo knor
    • mletá paprika
    • hladká mouka
    • mléko
    • polévkové koření
    • brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrolu rozehřejeme sádlo a vložíme na drobno nakrájenou cibuli a lehce osmahneme.
2
Přidáme nakrájenou papriku a nakrájené párky, zaprášíme mletou paprikou a hladkou moukou a za stálého míchání zalejeme horkou vodou (né moc).
3
Vše vaříme až je paprika měkká. Dochutíme polévkovým koření, chilli omáčkou, mletým pepřem, drceným kmínem a podravkou. Na konec zjemníme trochou mléka.
4
Podáváme s oloupanými a na plátky nakrájenými brambory vařenými ve slupce.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.