Autor:

Rychlá rajská omáčka

Střední
Ingredience
Rajský protlak 2 plechovka
Kečup - jemný  
Paprika - sladká
Koření
 
Olej  
Zelenina
A maso (používá sekanou)
 
Solamyl (bramborový škrob)  
Cukr  

Postup přípravy:

Do kastrůlku vysypeme halali i se šťávou a podusíme (můžeme přidat trochu vody), abychom měli co nejvíce šťávy. Potom dáme do hrnce trochu oleje a zlehka opražíme červenou sladkou papriku. Ale jenom chvilku, aby nezhořkla a pak hned přidáme oba protlaky, pořádně zamícháme a dolejeme vodou (podle množství).

Zamícháme a přidáme vodu z halali (zeleninu můžeme vyhodit nebo použít na cokoli jiného). Opět zamícháme a přidáme cukr - podle chuti nejlepší je tak 7-8 lžic. Nakonec zahustíme solamylem (pořádně rozmíchaný v půl hrnku studené vody 1:1). Zamícháme povaříme.

Podáváme se sekanou. Nebo místo sekané uvaříme maso a podáváme s knedlíkem nebo s plněnými paprikami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Rychlá rajská omáčka

Komentáře

  1. Sabule   06.10.2013 | 11:01 | reagovat | závadný

    Prosím Vás kolik té červené papriky??a v ingrediencích máte kečup,ale v postupu ho nikde daný nemáte?..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web