Autor:

Rychlá rajská omáčka

Střední
Ingredience
Rajský protlak 2 plechovka
Kečup - jemný  
Paprika - sladká
Koření
 
Olej  
Zelenina
A maso (používá sekanou)
 
Solamyl (bramborový škrob)  
Cukr  

Postup přípravy:

Do kastrůlku vysypeme halali i se šťávou a podusíme (můžeme přidat trochu vody), abychom měli co nejvíce šťávy. Potom dáme do hrnce trochu oleje a zlehka opražíme červenou sladkou papriku. Ale jenom chvilku, aby nezhořkla a pak hned přidáme oba protlaky, pořádně zamícháme a dolejeme vodou (podle množství).

Zamícháme a přidáme vodu z halali (zeleninu můžeme vyhodit nebo použít na cokoli jiného). Opět zamícháme a přidáme cukr - podle chuti nejlepší je tak 7-8 lžic. Nakonec zahustíme solamylem (pořádně rozmíchaný v půl hrnku studené vody 1:1). Zamícháme povaříme.

Podáváme se sekanou. Nebo místo sekané uvaříme maso a podáváme s knedlíkem nebo s plněnými paprikami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlá rajská omáčka

Komentáře

  1. Sabule   06.10.2013 | 11:01 | reagovat |

    Prosím Vás kolik té červené papriky??a v ingrediencích máte kečup,ale v postupu ho nikde daný nemáte?..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web