Rychlá rajská

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • tomatový džus 100%
    • hladká mouka
    • olej
    • perníkové koření
    • cukr
    • smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji udělat jíšku a zalít rajčatovým džusem a nechat 20minut vařit. Pak přidat perníkové koření dle chuti. Kdo má rád přidá smetanu, ale nemusí být. Dosladit dle chuti. Podat s knedlíkem, či těstovinami. Maso se uvaří zvlášt a dá se nakonec když je omáčka hotová.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    17. 12. 2007 18:35

    Tak anonyme věz, že to jde. Do rajské se vývar vůbec dávat nemusí. Toto je skvělá varianta i bez smetany.

  • Anonym
    Anonym |

    17. 12. 2007 00:30

    No já teda nevím, ale když rajskou, tak jedině z vývaru.

  • Di
    Di |

    14. 12. 2007 19:46

    Vždyť je to stejné jako rajská z protlaku, což je vlastně koncetrovaná rajčatová šťáva = džus.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 12. 2007 17:37

    Týý jo, to jsem fakt neslyšela, rajská z džusu!!! Ale je to možná dobrý..