Autor:

Rychlá rajská

Snadné
Ingredience
Tomatový džus
100%
 
Hladká mouka  
Olej  
Perníkové koření  
Cukr  
Smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Na oleji udělat jíšku a zalít rajčatovým džusem a nechat 20minut vařit. Pak přidat perníkové koření dle chuti. Kdo má rád přidá smetanu, ale nemusí být. Dosladit dle chuti. Podat s knedlíkem, či těstovinami. Maso se uvaří zvlášt a dá se nakonec když je omáčka hotová.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlá rajská

Komentáře

  1. Di   17.12.2007 | 18:35 | reagovat |

    Tak anonyme věz, že to jde. Do rajské se vývar vůbec dávat nemusí. Toto je skvělá varianta i bez smetany.

  2. Anonym   17.12.2007 | 0:30 | reagovat |

    No já teda nevím, ale když rajskou, tak jedině z vývaru.

  3. Di   14.12.2007 | 19:46 | reagovat |

    Vždyť je to stejné jako rajská z protlaku, což je vlastně koncetrovaná rajčatová šťáva = džus.

  4. Anonym   14.12.2007 | 17:37 | reagovat |

    Týý jo, to jsem fakt neslyšela, rajská z džusu!!! Ale je to možná dobrý..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web