Rychlá kedlubnová polévka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kedlubna velikost střední
    • 100
      g slanina nejlepší je domácí
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • máslo
    • vegeta
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle osmažíme cibulku, až zesklovatí, přidáme tři nastrouhané kedlubny, chvíli necháme restovat, osolíme a zalejeme vodou. Povaříme a až budou kedlubny měkké, směs rozmixujeme.
2
Potom přidáme poslední kedlubnu nakrájenou na kostičky, mrkev na kolečka, vegetu a necháme vařit, až zelenina změkne.
3
Na pánvičce si mezitím orestujeme slaninu a přidáme ji do hotové polévky. Podle chuti lze použít například čerstvou petrželovou nať, případně kousek bujónu.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.