Autor:

Rychlá buchta

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 2 hrnek
Cukr krupice 3/4 hrnek
Vanilkový cukr 1 ks
Rostlinný olej 1/2 hrnek
Mléko 1/2 hrnek
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva 1 ks
Sůl  špetka
Citronová kůra  
Tvaroh
Tvaroh  
Ovoce
Dle chuti
 
Drobenka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny přísady na těsto smícháme, vymícháme v hladkou hmotu a nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Tvaroh připravíme obvyklým způsobem (já ho naředím trochou mléka nebo zakysanou smetanou a osladím dle chuti vanilkovým cukrem) a opatrně ho lžící rozetřeme na těsto.

Posypeme čerstvým nebo mraženým ovocem a nakonec posypeme drobenkou (100 g másla, 100 g moučkového cukru, 100 g hladké mouky).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Rychlá buchta

Komentáře

  1. anonym   15.04.2014 | 14:07 | reagovat |

    já mám tvaroh ve vanicce to je snad jedno ne tvaroh jako tvaroh 8-)

  2. anonym   14.03.2014 | 13:09 | reagovat |

    a tvaroh ve vaničce nebo kostku?

  3. Hanik   04.01.2014 | 16:47 | reagovat |

    Dělala jsem ji s černým jeřábem

  4. Hanik   04.01.2014 | 16:46 | reagovat |

    Právě si na ní pochutnávám a je fakt výborná :-D

  5. Tereza   05.05.2013 | 13:01 | reagovat |

    Fíha .. Luxusní buchta :) Dala jsem tam švestky a druhej den na snídani už nic nezbylo :))

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web