Autor:

Rychlá bublanina Hanička

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 18 lžíce
Cukr 9 lžíce
Vejce 1 ks
Prášek do pečiva 1,5 balení
Mléko 3 dl
Olej 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Všechno smícháme v míse do hladka, nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe libovolným ovocem. Pečeme v mírné troubě. Není suchá jak klasická bublanina, příprava rychlá a jednoduchá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 21 x
2+
4.47 21 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 21x)
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Rychlá bublanina Hanička

Komentáře

  1. Andrea Paulovcakova   07.08.2010 | 17:23 | reagovat | závadný

    Výborná, ale nabudúce urobím z 1 a 1/2 dávky a olej dám tolko ako na 1 dávku, je to na mna moc mastné. Inak chválim a dávám za 1 :)

  2. Habka   30.07.2007 | 10:26 | reagovat | závadný

    Povedla se a je dobrá, jen mi přišla jedna dávka na plech málo, tak jsem dala dvě dávky. Myslíte, že stačí pokrýt jen dno asi tak centimetrovou vrstvou? Nevěděla jsem jak moc mi vyskočí těsto. Ale i tak jsme si pochutnali.

  3. Iva Bednarova   19.07.2007 | 15:54 | reagovat | závadný

    tak jsem tuto bublosku dnes udelala,a je opravdu jednoducha a jedla,rozkrojila jsem ji jeste za tepla :0) a je je fajn,Akorat to neni to co jsem hledala.Kdyz jsem prvne jedla bublaninu tak to byla takova spis placka,nebylo to nadychane,a rohzodne tam prisel krystalovy cukr.Neznate nekdo takovy recept?

  4. M. Michejdová   11.07.2007 | 0:04 | reagovat | závadný

    Včera měla tato skvělá bublanina u nás premiéru a musím konstatovat, že všichni doma měli nebe v puse.Použila jsem dvojitou dávku s výjimkou oleje(dla jsem na rady z předchozích komentářů) a použila červený rybíz.Po upečení nahoru oslazený vanikový pudink, aby snížil kyselost. Muj muž říkal, že je to jako výborný zákusek.Zkusím ještě kombinaci s malinami, mam jich na mražáku od mamky hafo.

  5. sisik   30.06.2007 | 10:01 | reagovat | závadný

    Moc výborná bublanika,zmizela v nás rychleji,než byla upečená.....všem doporučuji tuhle recepturu!:o)

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web