Autor:

Rychlá a výborná ryba

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Filety 1 balení
Hořčice  
Cibule  
Sůl  
Citron  
Máslo  
Tymián  
Koření - Adžika  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety. Osmahneme z obou stran a dle potřeby a puštěné šťávy podlijeme vedou a chvilku podusíme.

Posypeme tymiánem a adžikou (koření, které se dá koupit skoro ve všech obchodech), přidáme lžíci hořčice a necháme chvilku probublat.My to jíme většinou s vařeným bramborem a kmínem a všem to moc chutná.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Rychlá a výborná ryba

Komentáře

  1. Ivana Císařová   09.03.2009 | 17:02 | reagovat |

    To je snad poprvé, co sem píšu, že jídlo nestálo za nic. Naše chutě neoslovilo.

  2. Vlaďka Daranská   21.11.2008 | 7:31 | reagovat |

    S Pangasem z Lídlu a Adžikou z Alberta jsem ukuchtila podle tohoto receptu večeři.Domácí brambor.kroketky k tomu a rodinka si mlaskla.Dobré to bylo,takže známka-jednička !:-)

  3. Lusinda -   20.11.2008 | 21:23 | reagovat |

    Adžiku vyrábí fy Kotányi.

  4. Mirka P.   20.11.2008 | 19:30 | reagovat |

    Ryba byla výborná, ale taky dost slaná. Asi by se vzhledem k hořčici nemusela solit vůbec. Jinak ty Alberty se dost liší velikostí (velikostěj) jak jsem si všimla. Ten náš patří k těm menším. Dnes jsem se znovu dívala po adžice, ale nikde jsem ji neviděla. Podívám se po ní v Tescu. I tak ale byla ryba výborná a zaslouží si 1.

  5. Lenka H.   20.11.2008 | 13:40 | reagovat |

    Adžika je směs koření: paprika, kopr, koriandr, česnek, příp. majoránka, bazalka, saturejka, pepř atd.....V nouzi by to člověk mohl namíchat i z vlastních zásob...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web