Rybízová a višňová hrníčková bublanina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 0,5
      hrnek moučkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 0,8
      hrnek mléko dolijeme olejem
    • ovoce
    • sníh z bílku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ušleháme žloutky, vanilkový a moučkový cukr, přilijeme mléko s olejem, šleháme, nakonec vmícháme mouku, ve které jsme pečlivě rozmíchali prášek do pečiva. Těsto nalijeme do vymazaného pekáčku a hustě posypeme ovocem.
2
V elektrické troubě pečeme při 160 °C asi 40-45 minut. Na posledních 5-7 minut bublaninu zakryjeme šlehaným sněhem, který zapečením chytne světlehnědou barvu.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Petra Š.
    Petra Š. |

    29. 8. 2007 14:38

    Není vůbec dobrá !!! Těsto se nedá vylít na pekáč, přiliš mnoho mouky !!! Ušlehaný sníh navrchu dojem spíše kazí. Už nikdy tuto buchtu dělat nebudu !!!!!!!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 7. 2007 23:55

    Vyborna. Pridala jsem dvakrat tolik mleka a vsechno se povedlo krasne. Dekuju!

  • Stanislava Vernerová
    Stanislava Vernerová |

    5. 7. 2006 08:14

    Můžu doporučit. Byla vážně dobrá.

  • Marcela
    Marcela |

    14. 8. 2005 19:28

    Nedoporucuji!v teste je prilis mouky a nalit se na plech opravdu neda, ma konzistenci kynuteho testa:o( Navic je na ochutnani velmi moucne.. Testo jsem musela vyhodit a z rybizu udelat uplne jinou buchtu.. Pokud to budete prece jen zkouset, tak mozna s polovinou mouky..