Autor:

Rybíz ala brusinky

Střední
Ingredience
Cukr 600 g
Hřebíček 8 ks
Skořice
Citronová kůra  
Rybíz 1 kg

Postup přípravy:

Vše promíchat a nechat v chladu proležet (třeba přes noc). Pak přivést k varu a na mírném plameni 20 minut bez míchání, (jen protřepávat, aby se rybíz nerozvařil a kuličky zůstaly vcelku) povařit.

Horké plnit do sklenek, zavíčkovat a sklenky na pár minut obrátit dnem vzhůru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Rybíz ala brusinky

Komentáře

  1. Jitka Bublová   25.07.2007 | 13:46 | reagovat |

    Dšlám podobný recept, jen bez citronu a rybíz se nejprve prolévá vařící vodou s octem, scedí a pak se přidá cukr a koření a jenom se nechá přejít var. Rybíz ala brusinky je výborná záležitost a naše rodina si bez něj už svíčkovou ani nepředstaví. Jo. a ta skořice je určitě opravdu jenom kus celé skořice, ne celý sáček mleté.

  2. Anonym   24.07.2007 | 21:08 | reagovat |

    "Víborné" no to mě teda podrž, kdo všechno má přístup na internet.

  3. Tereza J.   24.07.2007 | 17:30 | reagovat |

    Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.

  4. Tereza J.   24.07.2007 | 17:27 | reagovat |

    Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.

  5. Di   21.07.2006 | 6:49 | reagovat |

    Pozná, jsou tam ty pecičky. Ale moc dobré to je.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web