Rybíz ala brusinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g cukr
    • 8
      ks hřebíček
    • 1
      skořice
    • citronová kůra
    • 1
      kg rybíz

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše promíchat a nechat v chladu proležet (třeba přes noc). Pak přivést k varu a na mírném plameni 20 minut bez míchání, (jen protřepávat, aby se rybíz nerozvařil a kuličky zůstaly vcelku) povařit.
2
Horké plnit do sklenek, zavíčkovat a sklenky na pár minut obrátit dnem vzhůru.

Komentáře k receptu

  • Jitka Bublová
    Jitka Bublová |

    25. 7. 2007 13:46

    Dšlám podobný recept, jen bez citronu a rybíz se nejprve prolévá vařící vodou s octem, scedí a pak se přidá cukr a koření a jenom se nechá přejít var. Rybíz ala brusinky je výborná záležitost a naše rodina si bez něj už svíčkovou ani nepředstaví. Jo. a ta skořice je určitě opravdu jenom kus celé skořice, ne celý sáček mleté.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 7. 2007 21:08

    "Víborné" no to mě teda podrž, kdo všechno má přístup na internet.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    24. 7. 2007 17:30

    Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    24. 7. 2007 17:27

    Vašku, nepoužili ste celé balenie mletej škorice ? V recepte sa myslí 1 ks celej nemletej škorice.

  • Vasek
    Vasek |

    22. 7. 2007 20:42

    Víborné,jenom moc skořice

  • Di
    Di |

    21. 7. 2006 06:49

    Pozná, jsou tam ty pecičky. Ale moc dobré to je.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    20. 7. 2006 06:56

    Chuťově moc dobré.Brzy vyzkouším svíčkovou a myslím,že rodina ani nepozná,že to nejsou brusinky.