Rybičkovo-vajíčková pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Milan K.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 2
      ks rybičky v oleji
    • 1
      ks cibule
    • 6
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, dáme je vychladnout a oloupeme. Vezmeme cibuli a nakrájíme ji najemno. Nakrájenou cibuli dáme do mísy, ve které budeme pomazánku míchat.
2
Otevřeme si plechovky s olejovkami ve vlastní šťávě a vylejeme z nich právě onu šťávu.
3
Oloupaná vejce nastrouháme najemno a přidáme je do mísy s cibulí. K této směsi pak přidáme rybičky z plechovky a pořádně je rozmačkáme a promícháme s vejci a cibulí.
4
Pokud máme vše pořádně promíchané, přidáme plnotučnou hořčici, dle chuti.
5
Ochutnáme a pokud se nám zdá, že by pomazánka mohla být slanější, tak ji lehce dosolíme.
6
Nejideálnějsí je mazat tuto pomazánku na čerstvý chléb.
7
Poznámka: Nejlépe chutná pomazánka druhý den.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.