Autor:

Rybičkovo-vajíčková pomazánka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Vejce 4 ks
Rybičky v oleji 2 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 6 lžíce
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vejce uvaříme natvrdo, dáme je vychladnout a oloupeme. Vezmeme cibuli a nakrájíme ji najemno. Nakrájenou cibuli dáme do mísy, ve které budeme pomazánku míchat.
Otevřeme si plechovky s olejovkami ve vlastní šťávě a vylejeme z nich právě onu šťávu. Oloupaná vejce nastrouháme najemno a přidáme je do mísy s cibulí. K této směsi pak přidáme rybičky z plechovky a pořádně je rozmačkáme a promícháme s vejci a cibulí.
Pokud máme vše pořádně promíchané, přidáme plnotučnou hořčici, dle chuti.
Ochutnáme a pokud se nám zdá, že by pomazánka mohla být slanější, tak ji lehce dosolíme.
Nejideálnějsí je mazat tuto pomazánku na čerstvý chléb.

Poznámka: Nejlépe chutná pomazánka druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rybičkovo-vajíčková pomazánka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web