Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7x
1
4.86 7 Rybičková pomazánka 5 1
Autor:

Rybičková pomazánka

Snadné
Ingredience
Rybičky v tomatu 1 ks
Cibule 1/2 ks
Hořčice plnotučná 2 lžička
Nakládané okurky
1/2-1
 ks
Vařená vejce
1-2
2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Rybičková pomazánka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Rybičky dáme do mísy a promačkáme je vidličkou, přidáme plnotučnou hořčici, jemně nakrájenou cibuli a okurku, promačkaná vejce.

Osolíme, opepříme a dáme na půl hodiny do lednice na vychlazení. Můžeme mazat na krajíc chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 7x)

Komentáře k receptu: Rybičková pomazánka

Komentáře

  1. Priba101   17.11.2015 | 20:04 | reagovat | závadný

    Hmn . pomazánka je dobrá, protože j to klasický a osvědčený recept! Kyselé okurky rozhodně PATŘÍ do většiny rybích pomazánek!. Ale - já osobně ještě přidávám citronovou šťávu (mám rád kyselé). Jenomže právě dnes jsem nenašel doma ani jediný citron, ale v lednici jsem měl asi 12 mandarinek- nu což - citrus jako citrus - tak jsem tam pokrájel necelou jednu mandarinku :-D No musel jsem pak přidat asi dvě lžíce octa a stále to bylo dost do sladka. Chuť byla fakt zajímavá - nejprve jsem to absolutně zavrhl, ale po "nevšední svačině" jsem si řekl, že to příště asi zkusím znovu:):)

  2. RaJ Slaný   03.05.2015 | 14:10 | reagovat | závadný

    Katko Jelínková, rybYčková pomazánka, no to je teda ostuda :-D

  3. Víla Elvíra   31.01.2015 | 19:41 | reagovat | závadný

    Moc dobrá pomazánka, pro spojení jsem přidala ještě trochu majolky.

  4. Víla Elvíra   31.01.2015 | 18:56 | reagovat | závadný

    Moc dobrá pomazánka. Přidala jsem trochu majolky na spojení.

  5. Markéta   22.01.2014 | 13:01 | reagovat | závadný

    Velice chutná pomazánka. Děkujeme za recept :-)

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu Svěží, lehké i hříšné přílohy ke grilovanému masu
Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor! Ovoce při dietě: Pomoc, nebo prokletí? Víme, na co si dát pozor!
Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti Koho se bojíte? Ukáže to, jaké jsou vaše skryté vlastnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web