Rybí vývar s rajčaty - dietní

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kapr
    • 150
      g rajčata nebo 40g rajčatového protlaku
    • 50
      g zelenina mrkev, celer, petržel
    • 10
      g cibule
    • 2
      ks pepř mletý kuličky
    • 1
      ks nové koření kulička
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      lžička papriková vegeta nebo vegeta speciál
    • 6
      voda
    • pažitka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vařící osolené vody vložíme cibuli, mrkev, celer, petržel, koření a vaříme 5 minut. Pak přidáme porci kapra, nakrájená rajčata a vaříme na malém plaménku, až maso změkne (asi 12-15 minut). Porci kapra a zeleninu vyjmeme, polévku procedíme a rajčata do ní prolisujeme. Kapří maso vykostíme a společně se zeleninou nakrájíme na kostičky, vložíme do polévky a necháme přejít varem.
2
Polévku dochutíme vegetou a při podávání posypeme nakrájenou pažitkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.