Rybí taštičky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg filety
    • 0,5
      balení listové těsto
    • 4
      ks vejce
    • 1
      svazek petrželová nať
    • citronová šťáva Z 0,5 citronu
    • 50
      g máslo
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      lžička hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé. Zvlášť opražíme na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Necháme projít varem a pak dáme vychladnout. Nakonec přilijeme citronovou šťávu. Filé rozmačkáme vidličkou a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.
2
Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na čtverečky 5x5 cm. Na každý položíme lžičku rybí směsi. Složíme je (přiložíme jednu stranu na druhou), položíme na vymazaný plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péci na 30 minut. Aby se sehora nepřilepily, plech můžeme zakrýt alobalem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    19. 6. 2008 12:12

    Jestli jsem to dobře pochopila, tak do té směsi přidávám nakrájená vařená vejce? A přidávám tam tři a jedno vejce je na potření nebo jsou to čtyři a jedno na potření? Děkuji