Autor:

Rybí šátečky

Střední
Ingredience
Listové těsto 500 g
Rybí maso
Dušené
400 g
Zeleninové lečo 500 g
Vejce 1 ks
Tuk  
Kečup - jemný 4 lžíce
Mletá sladká paprika
A pálivá paprika
 
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, posypeme sladkou paprikou, přidáme lečo, kečup, česnek a sůl. Vše společně podusíme, přidáme pokrájené rybí maso a nakonec necháme srazit vejce. Vyválíme listové těsto, rozkrájíme ho na čtverečky asi 5×5 cm (můžete si udělat klidně větší), naplníme směsí, přehneme a okraje stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme dozlatova při 180 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Rybí šátečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web