Autor:

Rybí šátečky

Střední
Ingredience
Listové těsto 500 g
Rybí maso
Dušené
400 g
Zeleninové lečo 500 g
Vejce 1 ks
Tuk  
Kečup - jemný 4 lžíce
Mletá sladká paprika
A pálivá paprika
 
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, posypeme sladkou paprikou, přidáme lečo, kečup, česnek a sůl. Vše společně podusíme, přidáme pokrájené rybí maso a nakonec necháme srazit vejce. Vyválíme listové těsto, rozkrájíme ho na čtverečky asi 5×5 cm (můžete si udělat klidně větší), naplníme směsí, přehneme a okraje stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme dozlatova při 180 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Rybí šátečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web