Rybí salátek z kuřete

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuře
    • 2
      sklenice kunovjanka sterilovaná zelenina
    • 1
      plechovka nákládané žampiony malá - ve slaném nálevu
    • 1
      ks cibule malá
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka cukr
    • 1
      sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      kelímek zakysaná smetana 2-3

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře uvaříme, obereme maso a nakrájíme na menší kousky.C ibuli nakrájíme na tenká kolečka, přidáme 2 velké lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce olivového oleje (můžeme nahradit rostliným), sůl (můžeme nahradit podravkou - má lepší chuť), pepř, špetku cukru pro zvýraznění chuti, sterilovanou zeleninu (lze nahradit pikantní moravankou), sterilovanými žampiony a nakonec zakysanou smetanu (na celé kuře 2 - 3 kelímky. Vše dobře promícháme a necháme vychladit.
2
Podáváme nejlépe s nasucho opečenými toasty.

Komentáře k receptu

  • Tomáš
    Tomáš |

    15. 12. 2010 18:04

    název rybího salátu z kuřete je skutečně kravina! Jídlo je i jeho název. Jak může chutnat kuře jako ryba... nechápu Vaše chutě, ale stojí asi za to :-D

  • Kamila
    Kamila |

    10. 11. 2007 09:16

    Myslela jsem, že se hodnotí chutˇ, ne název.A můžu vám říct, že jsem to vyzkoušela a je to výborný! A už chápu, proč rybí, protože ta chuť skutečně rybí salát připomíná!

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    6. 11. 2007 13:47

    Ale ty ryby tam nikde nevidím, jak je uvedeno v názvu.