rybí salát - slovenský III.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g zavináče nebo sleď
    • 100
      g sterilovaná zelenina míchané zeleniny
    • 100
      g sterilovaný hrášek
    • černé koření mleté
    • 150
      g majonéza
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      ks cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kyslé ryby pokrájame na menšie kúsky, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, sterilizovaný hrášok a sterilizovanú miešanú zeleninu pokrájanú na malé kocky. Takto pripravený šalát zalejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali biele víno, soľ a mleté čierne korenie. Zľahka premiešame a odložíme na chladné miesto alebo do chladničky, kde necháme postáť aspoň 30 minút. Šalát z kyslých rýb podávame vychladený
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    3. 11. 2010 11:31

    Výborný salát,ve kterém nehledáte ryby :-).Přidávám i pokrájenou zeleninu ze zavináčů,víno nedávám.Majolku někdy nahrazuji jogurtem.A množství:přiměřeně,přiměřeně :-)