Autor:

Rybí prsty v hermelínu

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hermelín 1 ks
Rybí prsty
zmrazené
6 ks
Nákládané žampiony 2 lžíce
Sýr Niva 100 g
Ementál 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí prsty na sucho upečeme v troubě. Hermelín rozkrojíme na poloviny, položíme rozkrojenou stranou nahoru do zapékací misky. Na každou polovinu hermelínu položíme 3 rybí prsty, přidáme rozdrobenou nivu. Navrch rozprostřeme lžíci žampionů a bohatě posypeme strouhaným ementálem. Zapékáme asi 10 minut, až se sýr rozpustí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Rybí prsty v hermelínu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web