Autor:

Rybí prsty v hermelínu

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hermelín 1 ks
Rybí prsty
zmrazené
6 ks
Nákládané žampiony 2 lžíce
Sýr Niva 100 g
Ementál 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rybí prsty na sucho upečeme v troubě. Hermelín rozkrojíme na poloviny, položíme rozkrojenou stranou nahoru do zapékací misky. Na každou polovinu hermelínu položíme 3 rybí prsty, přidáme rozdrobenou nivu. Navrch rozprostřeme lžíci žampionů a bohatě posypeme strouhaným ementálem. Zapékáme asi 10 minut, až se sýr rozpustí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Rybí prsty v hermelínu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web