Rybí pomazánka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Vladúzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks rybí maso konzervy
    • flora 2-3 lžíce apod.
    • 1
      balíček olivy s papričkou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme všechny ingredience a rozmixujeme. Někdy do pomazánky rozmixuju naložené 2-3 kozí rohy (druh méně pálivý, než feferonky), pak je pikantnější, ale nehodí se pro děti. Ovšem u mužů boduje :-)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    21. 9. 2009 13:29

    Zkuste nejprve rybičky vyšlehat s máslem (pravým) a poté případně postupně přidávat pomazánkové máslo nebo tavený sýr.

  • Alik 629
    Alik 629 |

    21. 9. 2009 13:01

    Mám dotaz.Často se mi u rybí pomazánky stává,že když začnu šlehat rybičky (slité,bez oleje) s pomazánkovým máslem,pomazánka strašně zřídne, je téměř tekutá. U jiných pomazánek se mi to nestává. Nevíte čím by to mohlo být a nemáte na to někdo nějakou vychytávku?