Autor:

Rybí pomazánka ala Kusák

240 minut PT0H240M
Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Máslo 1/4 ks
Majonéza 1 ks
Eidam sýr 150 g
Vejce 3 ks
Kečup - jemný 5 lžíce
Hořčice 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Citron 1 ks
Cukr 1 lžíce
Červená paprika
Mletá
2 lžíce
Cibule
Velká
1 ks
Sůl
Dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Předem máslo necháme asi 4 hod. volně odležet při pokojové teplotě (důležité), Obsah plechovky ryb rozmačkáme v míse vidličkou, mírně osolíme. Najemno nastrouháme větší cubuli a promícháme, přidáme kečup a opět promícháme, přidáme ml. červenou papriku a promícháme, přidáme plnotuč. hořčici a promícháme. Vyklopíme obsah sklenice s majolkou a opět promícháme, za častého promíchávání, strouháme do pomazánky eidamskou cihlu.

Pak nastrouháme najemno, při častém promíchávání, natvrdo uvařená vejce. Přidáme malou lžíci cukru a mícháme. Přes cedník vymačkáme 1 citron a stále mícháme. Kdo má rád česnek, může obohatit najemno nastrouhaným stroužkem. Podle vlastní chuti doladíme solí. Hotovou pomazánku dáme vychladit do lednice. Výborná s pečivem, vekou nebo chlebem. Nutno dodržet přesný technologický postup a stále míchat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rybí pomazánka ala Kusák

Komentáře

  1. Zdena z JM   09.09.2009 | 13:52 | reagovat | závadný

    Vůbec jsem svůj komentář nemyslela škodolibě. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám. Možná, že to neustálé míchání a dodržení přesného postupu má nějaký význam. Jen by mě zajímalo jaký.

  2. Tereza Turková   09.09.2009 | 13:47 | reagovat | závadný

    Autora jsem doplnila později, promiňte, paní Zdena nevěděla, že oslovuje muže.

  3. Iva Pěnkavová   09.09.2009 | 13:32 | reagovat | závadný

    Zapomněla ? snad zapomněl ? jinak autorem je muž či snad dokonce kluk , a pro ty to fakt věda být může (můj manžel stopro ) , co takhle tolerance místo škodolibého komentáře !!!!

  4. Zdena z JM   09.09.2009 | 12:23 | reagovat | závadný

    Zajímalo by mě, proč stále míchat. Já dělám pomazánky tak, že všechny suroviny dám do misky a pak rozšlehám. A co s tím odleželým máslem? Nějak jste na něj v postupu zapomněla. A proč je důležité nechat odležet 4 hodiny. Myslím si, že když je v kuchyni teplo, stačí bohatě hodina. Myslím, že autor udělal úplnou vědu z normální rybí pomazánky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web